Buiten het maken van daken bieden wij ook een service abonnement, ook voor het reinigen van uw dakgoten.Dit houd in dat wij een keer per jaar uw dak komen reinigen en inspecteren. Bovendien worden lekkages tegen een gereduceerd tarief gerepareerd.Heeft u belangstelling voor zo een onderhouds contract, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een Preventie - onderhoudsabonnement?
Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren, heeft ook het dak regelmatig
onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedek- kingssysteem, de toegepaste materialen, ligging (bijvoorbeeld direct onder bomen) en afschot, zal het dak zeker gaan vervuilen.

Wat kan er misgaan?
De dakbedekking staat bloot aan weer, wind en zon. Grote temperatuur-schommelingen zorgen ervoor, dat de dakbedekking er flink van langs krijgt. Door regelmatig de dakdekker te vragen het dak te controleren en zwakke punten te verbeteren, kan veel schade worden voorkomen en kan de levensduur van de bedekking aanzienlijk worden verlengd. Wat op dit moment met een kleine ingreep kan worden verholpen, zou er op een later tijdstip, wanneer dit achterwege wordt gelaten, er de oorzaak van kunnen zijn, dat een grote, dure renovatie nodig zal zijn om alles weer in orde te krijgen

Gepubliceerde stukken over onderhoud:

▪ Nieuwbouw ▪ Renovatie ▪ Onderhoud ▪ Isolatie ▪ 10 Jaar Garantie ▪