OVER ONS

We zijn actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.
Veiligheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel, onze VCA* certificering getuigt daarvan. Daarin worden onze veiligheids- en milieumaatregelen beschreven. Dit betreft zowel persoonlijke veiligheid als het voorkomen van brand en schade aan materiaal en milieu.

35 JAAR VAKMANSCHAP

Met 35 jaar ervaring in de dakdekkersbranche zijn we de dak specialisten bij uitstek. Door de jaren heen hebben we ruime ervaring en deskundigheid opgedaan met diverse dak- en gevelsystemen. Wij staan garant voor waterdichte oplossingen van top kwaliteit, uitdagende projecten brengen we tot een klant tevreden eindresultaat.

Normaliter omvat ons werkgebied de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe waar wij werken voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Is je interesse gewekt, heb je vragen over onderhoud, nieuwbouw of renovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN
WILLEM VONDELING
WILLEM VONDELINGDakspecialist / Eigenaar
Willem is dakdekker, eigenaar en oprichter van dakdekkersbedrijf Willem Vondeling
GREETJE VONDELING
GREETJE VONDELINGAllround Medewerkster
Greetje vervult o.a. de secretariële en administratieve taken bij dakdekkersbedrijf Willem Vondeling

ONZE GARANTIE

Dakdekkersbedrijf Willem Vondeling staat voor kwaliteit. Trots op ons werk keren we elke dag huiswaarts. Materialen zijn een belangrijk onderdeel van de kwaliteit die wij leveren. Dankzij onze jaren lange ervaring werken wij enkel met materialen die zich in de praktijk hebben bewezen.

 • Wij leveren vakwerk.
 • Gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen.
 • Eerlijkheid en oprechtheid zijn onze speerpunten.

 • Onze scherpe offertes zijn geheel vrijblijvend.
 • Verdienen niet op werk wat onze partners eventueel uitvoeren.

  06-21886946

REFERENTIES

“Na pogingen van een installateur uiteindelijk toch de vakman gebeld om de lekkage op te lossen. Bedankt willem voor je expertise en snel handelen.”

Sjors

“Via onze aannemer kwamen we in contact met Willem Vondeling. Hij heeft een nieuw dak op onze nieuwe aanbouw gerealiseerd. Vakman in hart en nieren dat zie je aan het werk.”

Johan & Merel

“Dakdekkerbedijf Willem Vondeling ingeschakeld voor advies en realisatie van ons dak, uitstekend werk geleverd.”

Monique

WERK & PROJECTEN

Alle aspecten in ons vakgebied hebben wij al meerdere malen met succes en naar klant tevredenheid uitgevoerd. Nieuwsgierig geworden naar ons werk? We geven je graag een indruk door het tonen van een klein aantal van de al honderden projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.
“Willems Dakwerk Is Vakwerk”

LEES MEER

“BEL MIJ TERUG” SERVICE

Hulp nodig bij dak problemen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Je krijgt direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

   EMAIL

   info@willemvondeling.nl

   TELEFOON / SPOED / WHATSAPP

   06-21886946

   SPOEDMELDINGEN

   7:00 – 18:00

   EMAIL

   info@willemvondeling.nl

   TELEFOON / SPOED / WHATSAPP

   06-21886946

   SPOEDMELDINGEN

   7:00 – 18:00