DAKDEKKER PROJECTEN

Dakdekkersbedrijf Willem Vondeling werkt projectmatig en dat is een manier van werken om klussen, activiteiten en opdrachten doelgericht, resultaatgericht en efficiënt uit te voeren. Vooraf wordt geïnventariseerd welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, in welk tijdbestek en tegen welke prijs we dat kunnen realiseren. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen achteraf te staan.

LAATSTE PROJECTEN

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Wij geven je graag een indruk van ons werk door het tonen van een klein aantal van de al honderden projecten die wij voor onze klanten hebben mogen uitvoeren.
“Willems Dakwerk Is Vakwerk”

NEEM CONTACT OP

ONZE PARTNERS

Dakdekkersbedrijf Willem Vondeling werkt samen met geselecteerde partners zoals fabrikanten, groothandels, aannemers, timmer en klusbedrijven. Als er werkzaamheden buiten ons vakgebied uitgevoerd moeten worden (bijv. reparatie dakbeschot) kan een partner je bijstaan. Wij staan echter nooit tussen beide partijen! Deze opdrachten gaan buiten ons om. Wij nemen dan ook ALLEEN de verantwoordelijkheid voor ons eigen werk.

“BEL MIJ TERUG” SERVICE

Hulp nodig bij dak problemen? Wij bellen je zo snel mogelijk terug. Je krijgt direct iemand aan de lijn met verstand van zaken.

   EMAIL

   info@willemvondeling.nl

   TELEFOON / SPOED / WHATSAPP

   06-21886946

   SPOEDMELDINGEN

   7:00 – 18:00

   EMAIL

   info@willemvondeling.nl

   TELEFOON / SPOED / WHATSAPP

   06-21886946

   SPOEDMELDINGEN

   7:00 – 18:00